TO ZAISTA NISMO OČEKIVALI: Ronaldove komšije otkrile kako je živeti pored njega

Autor:

Sport

06.07.2020

12:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijano Ronaldo je bez dileme jedan od najboljih sportista svih vremena, a od samog početka se totalno fokusirao samo na fudbal.

RepublikaFoto: instagram.com/cristiano
Kristijano Ronaldo

Ronaldo je znao da želi da postane najbolji igrač sveta i sve je podredio samo tome. Njegov život je fokusiran samo oko fudbala, i retko voli da priča o onome što radi u slobodno vreme.

Njegove komšije u Torinu otkrile su za italijanske medije da je Ronaldo izuzetno tih i povučen čovek i da je totalna suprotnost onoga što se priča o fudbalerima.

 - Kod njega nema tih zabava, druženja sa prijateljima i saigračima svaki dan ili divljanja automobilom kroz naselje. On je neverovatno miran čovek kao njegova cela porodica - izjavila je Elizabet Borel, koja živi odmah pored Ronalda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Sunday ❤️ #blessed

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on Jul 5, 2020 at 8:11am PDT

 - Često je napolju sa decom i igraju se, ali ne prave uopše buku. Upozoravali su nas na fudbalere i govorili kakav nemir donesu kada usele, ali on je neverovatan. Svi smo iznenađeni koliko pazi na sve i zaista mu svaka čast na tome. To nismo očekivali kada se uselio u kuću pored naše.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading