SA BIROA ZA NEZAPOSLENE NA TRENERSKO MESTO: Slavni Francuz na klupi Valensije?

Autor:

Sport

06.07.2020

11:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sada bi konačno mogao da se vrati trenerskom poslu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Loran Blan

Loran Blan od odlaska iz PSŽ-a je na birou za nezaposlene, a od tada su prošle četiri godine.

Nudio se Blan preko medija, ali i menadžera mnogim klubovima među kojima su Čelsi, Bajern, Mančester junajted, Barselona i Inter, ali mu se želje nisu ostvarile.

Sa Bordoom je pokorio Francusku, a onda je usledio poziv fudbalskog saveza Francuske, pa je preuzeo "Galske petlove".  Vodio ih je do Eura, na kojem je ispao u četvrtfinalu od Španije, a onda je nakon jednogodišnje pauze preuzeo ambiciozni PSŽ. 

Sa PSŽ-om osvaja tri titule u Ligi 1, dva trofeja u Kupu Francuske, tri u Liga kupu i tri Trofeja šampiona. 

Bio je u tri navrata najbolji trener Lige 1, dva puta je bio i najbolji francuski trener, ali od kako je 2016. godine napustio redove "Svetaca" nije uspeo da pronađe posao.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Sada bi konačno mogao da se vrati trenerskom poslu i to u Španiji. Naime, Valensija je zainteresovana za njegove usluge. 

"Slepi miševi" su otpustili trenera Alberta Seladesa, Viktor Gonzales će predvoditi ekipu do kraja sezone, a francuski i španski mediji javljaju da on samo čuva klupu Blanu, koji bi trebalo da preuzme ekipu po završetku sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading