(VIDEO) PRVO JE ISMEJAVAO VAR A ONDA SE PRAVIO LUD: Ne sećam se, ne znam o čemu pričate!

Autor:

Sport

06.07.2020

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Barcelone sinoć su u gostima pobijedili Villarreal s ubjedljivih 4:1 u okviru 34. kola La Lige.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Žerar Pike

Barselona je ovom pobedom ostala na četiri boda zaostatka u odnosu na prvoplasirani, i u poslednja četiri kola očekuju čudo kako bi uspeli da preuzmu prvo mesto u odbrani titule prvaka Španije.

Real je svoj meč odigrao nešto ranije i slavio je u Bilbau sa 1:0, a ponovo je bilo dosta kontroverzi oko VAR-a. Mnogi veruju da sudija nije svirao čist penal za Bilbao i da uopšte nije dobio nikakve instrukcije iz VAR sobe.

U Barsi su itekako ljuti zbog toga, a to je sinoć najbolje pokazao Žerard Pike. Naime, u 71. minutu je poništen gol Mesija zbog ofsajda nakon što je VAR pokazao da je Arturo Vidal bio u nedozvoljenoj poziciji.

Dok su igrači čekali odluku Pike se okrenuo prema sudiji i poručio da i u VAR sobi čekaju neke instrukcije. Nakon meča novinari su pitali Pikea za tu gestikulaciju, ali ih je on zbunio odgovorom.

 - Ne sećam se. Tokom utakmice radite dosta stvari zbog adrenalina. Ne znam zaista o čemu pričate - rekao je defanzivac Barselone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading