ŠAMPION SA POLA SNAGE: Liverpulu tri boda, Vili glavobolja

Autor:

Sport

05.07.2020

17:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Liverpula su rezultatom 2:0 pobedili Aston Vilu u utakmici 33. kola engleske Premijer lige.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Liverpula

Šampion Engleske ne prašta greške. Fudbaleri Liverpula su uspeli da na svom stadionu dođu do nove pobede rezultatom 2:0, posle golova koje su postigli Mane i Džons.

Prvo poluvreme je bilo nekako mirno, iako je Liverpul imao 71 odsto poseda lopte, ali  nismo videli previše zanimljivih stvari.

U drugom je Liverpul nastavio da napada u istom maniru, imali su takođe 71 odsto poseda lopte, ali je Aston Vila češće pokušavala da ugrozi njihov gol. Sve je to palo u vodu u 71. minutu utakmice kada je Sadio Mane postigao vodeći gol za "crvene".

Novi šampion Engleske je usrećio navijače, ali je Kurtis Džons doneo novu radost u 89. minutu utakmice i tim pogotkom potvrdio pobedu Liverpula nad Aston Vilom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Veliki trenutak za mlađanog Džonsa

Aston Vila je sada na 18. mestu u Premijer ligi, a to mesto vodi u Čempionšip. Prvi tim iznad crte ima bod više i to je ekipa Votforda.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading