SINIŠA CARE: Mihina Bolonja čudesnim preokretom bacila Inter na kolena!

Autor:

Sport

05.07.2020

17:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Bolonje napravili su veliko iznenađenje u Milanu gde su posle preokreta i velikih uzbuđenja došli do pobede nad Interom sa 2:1 i tako ih praktično izbacili iz šampionske trke.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Siniša Mihajlović

Malo je reći - senzacija u Milanu! Ekipa našeg Siniše Mihajlovića ponovo je pokazala borbeni gen koji srpski trener ima u sebi i prebacuje na svoje igrače. Nisu se predali nijednog trenutna i na kraju odneli ogromna tri boda iz "grada mode".

Inter je poveo u 22. minutu preko Romelu Lukakua i činilo se da će pobedom stići Lacio i umešati se u šampionsku trku sa Juventusom. U prilog tome išao je i crveni karton Roberta Sorijana na startu drugog dela igre te dosuđen penal za "neroazure".

Međutim, Poljak Skorupski skida šut Lautara Martineza i kao da budi goste iz Bolonje. Prvo 18-godišmji Musa Džuvara donosi izjednačenje, a onda iznervirani Bastoni biva isključen te je stanje na terenu bilo ravnopravno. 

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Gambijsko veče u Milanu potvrđuje još jedan Musa, Musa Barou i donosi veliku pobedu Bolonji koja izbacuje Inter iz konkurencije za titulu, a Mihajlovićevov timu donosi nadu da mogu da se dokopaju Lige Evrope.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading