Ivićev Makabi nastavio teror u Izraelu!

Autor:

Sport

04.07.2020

20:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Makabi Tel Aviv iako je potvrdio titulu šampiona Izrela nastavlja sa pobedama. Ekipa Vladimira Ivića slavila je na gostovanju Makabiju iz Haife 1:0.

RepublikaFoto: Printskrin
Vladimir Ivić

Ivić je na teren morao da izvede kombinovani sastav iako kada je krenuo na put sigurno nije imao takve planove.

Samo nekoliko sati pre početka meča, Vladimir Ivić ostao je bez šestorice standardnih prvotimaca.

Proveravajući kontakte i kretanje jednog Izraelca pozitivnog na koronavirus nadležni su ustanovili da su trojica igrača Makabija u hotelu u Haifi, dok su čekali polazak na stadion, bili u kontaktu sa zaraženom osobom. Tako su Avi Rika, Ejal Golasa i Eitan Tabi umesto na stadionu završili u karantinu gde čekaju testiranje.

Zbog procesa pred građanskim sudom Ivić nije u ovom meču mogao da računa ni na Dora Mihu i Omera Acilija.

Kao i u ranijim mečevima, Ivić ni u derbiju nije mogao da računa na Nigerijca Čikebua Ofeoedua koji je tokom prekida sezone otputovao u svoju zemlju i sada ne može da se vrati u Izrael.

Pobedu u pretposlednjem kolu sezone Makabiju je doneo Enrik Saborit.

Do kraja je Makabiju ostalo još gostovanje protiv Hapoel Ber Šive. Makabi će u tom duelu imati priliku da na sjajan način kruniše sezonu u kojoj do sada nema poraz - Ivićev tim ima skor od 26 pobeda i devet remija.

U preostala dva meča Bejtar je u Jerusalemu sa 3:0 nadigrao Hapoel iz Tel Aviva, a Hapoel Ber Šiva je prekinuo seriju od šest mečeva bez pobede i rezultatom 2:1 savladao Hapoel Haifu.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading