Maradona više NE ŠMRČE!

Autor:

Sport

04.07.2020

16:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dijego Armando Maradona, po mnogima jedan od najboljih, ako ne i najbolji fudbaler svih vremena, trenutno se nalazi u karantinu u Argentini, a njegov lekar kaže kako je promenio životne navike.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dijego Maradona

Maradona je bio u lošem stanju u periodu pre pandemije korona virusa, ali sada ide na bolje, kazao je Leopold Luke.

- Uzimao je neke lekove kako bi kontrolisao anksioznost. Sa ovim tretmanom ćemo nastaviti zbog toga što neke terapije ne možemo prekinuti naglo. Telo razvije toleranciju i nagli prekid terapije mogao bi uzrokuje probleme - rekao je Maradonin doktor.

Dijego je, kaže, promenio navike, ali ne sve.

- Kada je u pitanju alkohol - Dijego pije, ali radimo i na tome. Potpuno se "skinuo" s kokaina, ali nekada ima problem s alkoholom.

Maradona je pre tri dana postavio i fotografiju s doktorom kako bi mu se zahvalio.

- Veliko hvala mom doktoru. Doktor Luke se brine za mene uvek, kao da sam član njegove porodice - poručio je Maradona, a prenose "Vijesti.me".

Maradona ima fizičke aktivnosti - na traci za trčanje, šeta u svom dvorištu i vozi bicikl. Smršao je pet kilograma i čeka povratak na klupu Gimnasije kada se nastavi prvenstvo Argentine, koje je prekinuto u martu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading