Šefild razbio Totenhem!

Autor:

Sport

02.07.2020

19:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Totenhema doživeli su poraz u 32. kolu Premijer lige od Šefild junajteda, koji je slavio sa 3:1 (1:0).

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Šefild - Totenhem

Poveli su "Blejdsi" nakon pola časa igre, Bešam je poslao loptu na ivicu peterca nakon dobrog prodora, na pravom mestu našao se Berž, koji postiže svoj prvi pogodak u Premijer ligi.

Samo dva minuta kasnije su Sparsi stigli do izjednačenja, ali je pogodak Harija Kejna poništen zbog igranja rukom Lukasa Moure.


Otišlo se na odmor sa 1:0, da bi u 69. minutu Šefild stigao i do dva gola prednosti. Odlična kombinacija po levoj strani, Stivens je prošao, potom prosledio loptu do Muzea, koji je sa par metara lako zatresao mrežu rivala za 2:0.

Kejnu su potom opravdano poništena dva gola, pa je tako sakupio het-trik u poništenim pogocima, da bi u 84. minutu doživeli još jedan udarac.

Oliver Mekbrni je pokupio pas Berža i matirao Lorisa za 3:0.

Dolazi Totenhem do pogotka u 90. minutu, Kejn je bio strelac nakon lepe akcije, ali je bilo kasno za Sparse, doživeli su težak udarac u borbi za mesta koja vode u Ligu šampiona.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading