Čelzi pao na Olimpijskom stadionu, Jarmolenko junak Vest Hema

Autor:

Sport

01.07.2020

21:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Večeras je na Olimpijskom stadionu u Londonu Vest Hem ugostio gradskog rivala Čelzi u meču 32. kola engleskog Premijer lige.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Čelzi - Vest hem

Viđena je zanimljiva fudbalska partija, a na kraju je do pobede došao domaćin i to rezultatom 3:2.

Prvi put su se domaći radovali u 34. minutijau kada je Suček zatresao mrežu gola Čelz, ali njihova radost nije dugo trajala pošto je intervenisao VAR i poništio gol zbog ofsajda.

Osam minuta kasnije Pulišić pada u kaznenom prostoru Vest Hema, a sudija Atkinson pokazuje na belu tačku. Siguran izvođač je bio Vilian, pa je Čelzi poveo sa 0:1.

Ipak, u sudijskoj nadoknadi vremena Vest Hem stiže do izjednačenja. Strelac je bio Suček.

Otvaranje drugog dela donosi preokret. Lagano su domaći izigrali odbranu Čelzija u 51. minutu, a Boven je uposlio Antonija za 2:1.

Ipak činilo se da će Vilian spasiti Plavce poraza pošto je u 72. minutu majstorski pogodio iz slobodnog udarca i poravnao rezultat, a 2:2 je na semaforu Olimpijskog stadiona u Londonu stajalo sve do samog finiša meča.

A onda, u 90. minut Jarmolenko sjajno istrčava brz napad, matira golmana Čelzija i postavlja konačnih 3:2.

Vest Hem je tako stigao do tri boda koja su ga odmakla od zone ispadanja. Čekićari sada imaju 30 bodova na 16. poziciji, tri boda više od Aston Vile, kojoj na 18. mestu preti putovanje u niži rang.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading