I ovo se dešava: Odbio šampiona da bi prešao u Bundesligu!

Autor:

Sport

01.07.2020

17:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Liverpul je zimus u svoje redove iz Salcburga doveo krilnog napadača Takumija Minamina, a spekulisalo se da bi ovog leta mogao da dovede njegovog nekadašnjeg saigrača, Hi-Čan Hvanga.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Hi Čan Hvang

Napadač iz Južne Koreje počeo je da se pominje kao želja Liverpula nakon što Redsi nisu uspeli da dovedu Timu Vernera iz Lajpciga. Nemac je postao član Čelzija.

Bio je sjajni Hvang alternativa Redsa za pojačanje u špicu napada, ali je on odlučio da odbije navodnu ponudu koja je i stigla sa Enfilda. Nemački Skaj piše da je odluka pala i da će Hvang preći u "sestrinski" Lajpcig. Dakle, Koreanac u špicu napada Lajpciga menja upravo Vernera.

Veruje se da je Salcburg i više nego zadovoljan razvojem mladog špica Patsona Dake, pa se može oprostiti od Hvanga.

Salcburg je u kratkom periodu prodao dvojicu sjajnih ofanzivaca, Holanda i Minamina, a vrlo brzo bi to trebalo da učini i kada je u pitanju Hvang.

Za sada nije poznato koliko bi zvanično mogao koštati Hvangov transfer.

24-godišnji Hvang je u sezoni 2019/2020 upisao 38 nastupa za Salcburg u svim takmičenjima, postigao je 16 golova i upisao 21 asistenciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading