Milojević: Zahtevna utakmica pred nama, treba nam publika

Autor:

Sport

21.10.2017

11:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda u nedelju nastavlja takmičenje u prvenstvu protiv Mladosti iz Lučana, na stadionu "Rajko Mitić" od 19 časova.

 

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vladan Milojević

14. kolo Superlige Srbije otvorio je remi između Vojvodine i Radničkog iz Niša.

Trener crveno-belih Vladan Milojevi izneo je svoje impresije pred susret koji očekuje njegove pulene.

- Očekuje nas zahtevna utakmica protiv ekipe koja je prošle godine imala jako dobru sezonu, igrali su evropske kvalifikacije, bili naš predstavnik. Oni su fizički dosta dobro pripremljeni i po mom mišljenju, u poslednjih nekoliko godina su u vrhu našeg fudbala, sve bolje i bolje rade i imaju jasan plan. U svakom trenutku imaju isti pristup i stil igre, bilo da igraju kod kuće ili na strani i zato ćemo morati vrlo dobro da se pripremimo za utakmicu. Kao što svaki put ističem nakon odigranog evropskog meča, moraćemo danas na treningu da vidimo kako se igrači osećaju i ko nam je na raspolaganju prema njihovoj fizičkoj i mentalnoj spremnost. Sigurno je da, uz igrače na koje nismo mogli da računamo za meč sa Arsenalom, ovog puta u kombinaciji za tim neće biti ni Vujadin Savić koji će preskočiti utakmkicu zbog povrede - rekao je Milojević.

Milojević je istakao da im je I u prvenstvu neophodna podrška navijača.

- Ne treba posebno pozivati navijače, uveren sam da će ko god može doći da nas podrži. Ja ne znam koji će rezultat na kraju biti, ali ono što mogu da kažem i čega su moji igrači u svakom trenutku svesni, jeste to da oni moraju da izađu i da daju sve od sebe. Treba nam publika, oni su nam 12. igrač. Koliko god da ih bude bilo znam da će napraviti fantastičnu atmosferu koja nama znači. Kada imate takvu podršku mnogo vam je lakše da igrate. Nemam dilemu da će naši navijači uraditi ono što treba - zaključio je Milojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading