Biće borba neprestana za Evropu: Mata zablistao, Hetafe slomio Sosijedad u finišu!

Autor:

Sport

29.06.2020

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U poslednjoj utakmici 32. kola španske LaLige, fudbaleri Hetafea su rezultatom 2:1 savladali Real Sosijedad.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Od 20. minuta utakmice, Hetafe je dobio jedanaesterac posle katastrofalne greške golmana Aleksa Remira, pa je odgovornost preuzeo Haime Mata i postigao pogodak za vođstvo.

Hetafe je sa prednošću od jednog gola otišao u svlačionice na poluvremenu, a po povratku na teren, Real Sosijedad preuzima inicijativu.

Imali su jednu veliku priliku koju nisu iskoristili, ali je ubrzo došla druga i nju Adnan Januzaj nije propustio, pa je u 57. minutu Real Sosijedadu doneo izjednačenje.

Da stvar bude još zanimljivija, pobrinula se VAR tehnologija, pošto je Januzajev gol prvobitno poništen, a posle konsultacija i priznat i gosti iz San Sebastijana ostali su u trci za Evropu.

Više infomacija iz rubrike sport pročitajte ovde.

Iako je delovalo da ćemo videti podelu bodova, ponovo je na scenu stupio Haime Mata.

On je uspeo da pobegne odbrani Sosijedada i to u momentu kada su imali aut sa desne strane, potom je dobio loptu u prostor, prevario Aleksa Remira i doneo svom timu važna tri boda u borbi za Evropu.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading