Muslin o smeni i gledanju Sergeja

Autor:

Sport

21.10.2017

08:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle plasmana na Mundijal, fudbalsku reprezentaciju Srbije u novembru očekuju prijateljski susreti sa još uvek nepoznatim protivnicima. Selektor Srbije Slavoljub Muslin sledeće nedelje treba da objavi spisak za te utakmice, a sve zanima hoće li se naći mesta za Sergeja Milinkovića Savića.

RepublikaFoto: fss.rs
Slavoljub Muslin

Prvi čovek Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza istakao je da ni menadžeri ni mediji ni javnost neće birati tim nego samo selektor.

- Nema potreba da bilo šta komentarišem. Svako može da kaže šta misli. Nemam nikakav odgovor na to pitanje. Svašta se priča, a ja ne bih da se uvlačim u još dublje priče - rekao je Muslin za "Sportski žurnal".

Odmor Slavoljub Muslin provodi i radon jer je iskoristio priliku da uživo gleda partije igrača Lacija protiv Nice.

- Tačno je, išao sam da gledam Sergeja protiv Nice. Nikada, ipak, nisam komentarisao igrače koje sam gledao ranije sa saradnicima, tako da neću ni sada to učiniti. Razgovaraću prvo sa mojim pomoćnicima o tome i onda ćemo na osnovu toga da vidimo šta ćemo da radimo. Nikada nismo javno govorili ovaj igrač je bio dobar, a onaj je loše igrao. Informacije o svakom igraču sakupljamo i one ostaju među nama. Na osnovu toga odlučujemo koga ćemo zvati. Ne bih želeo ništa više da pričam u vezi sa tom utakmicom u Nici - zaključio je selektor Muslin u izjavi za "Sportski žurnal"

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading