Čudesan preokret Intera, nada za titulom i dalje postoji

Autor:

Sport

28.06.2020

21:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Intera savladali su na gostovanju Parmu sa 2:1 u okviru 28. kola Serije A.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Intera

Klub iz Milana je ovim trijumfom ostao u kakvoj takvoj trci za šampionskom titulom. Ipak, klub iz grada mode se propisno namučio da bi osvojio sva tri boda.

Žervinjo je napravio sjajnu minijaturu i u 15. minutu postigao gol za vođstvo Parme. Nekoliko minuta kasnije VAR je doneo odluku da nema penala za Inter i to je bilo otprilike sve zanimljivo u prvom poluvremenu.

Nastavak igre doneo je mnogo više uzbuđenja. Lautaro Martinez je na startu drugog dela promašio veliku šansu, a na drugoj strani uzvratio mu je Žervinjo. 

Više informacija iz rubrike sport pročitajte OVDE.

Parma je odolevala, ali je Inter kako se meč bližio kraju povećavao pritisak i to mu se isplatilo. Nakon promašaja Lukaku i Sančeza u 84. minut Konteov tim stiže do izjednačenja. De Fraj se najbolje snašao u kaznenom prostoru Parme i glavom postigao gol za Inter.

Već u narednom minutu Parma ostaje sa igračem manje pošto je Kučka dobio crveni karton. On je ušao u raspravu sa sudijom posle čega je dobio isključenje. Kazna za ovo stigla je tri minuta kasnije kada je akciju Intera golom krunisao Bastoni i doneo važna tri boda svom timu.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading