Grujić dobija šansu u Liverpulu?

Autor:

Sport

28.06.2020

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski fudbaler Marko Grujić gotovo sigurno će odraditi pripremni period sa ekipom Liverpula.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Marko Grujić

Ukoliko se dokaže, ostaće u redovima "redsa", u suprotnom, očekuje ga ili nova pozajmica ili konačni odlazak sa Enfilda.

Sportski direktor Herte Mihael Prec govorio je upravo o nekadašnjem igraču Crvene zvezde.

 - Naravno da smo i dalje u kontaktima sa Liverpulom. Prošlog leta smo čekali i otvorila su se vrata za drugu pozajmicu. Jirgen Klop mi je tada dao signal da su spremni da puste Marka na još jednu pozajmicu. Ali, sada ga žele nazad i sigurno će odraditi predsezonu sa njima. Iz današnje perspektive je teško proceniti šta će biti posle toga, ali Marko će uvek biti igrač o kojem će Herta da razmišlja - rekao je Prec.

Više informacija o rubrici sport pročitajte OVDE

Grujić je član Liverpula od 2016, a za tim sa Enfilda odigrao je osam utakmica pre pozajmice u Kardifu, a potom i Herti.

Takođe, spekuliše se da je za njegove usluge zainteresovan i Menhengladbah, koji namerava prvo da pozajmi Grujića, a potom i otkupi njegov ugovor za 18.000.000 evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading