Još uvek nepoznata sudbina Marka Grujića!

Autor:

Sport

27.06.2020

13:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čelnici Herte razmišljaju o sastavu tima za narednu sezonu, a prema najavama iz Nemačke Marko Grujić je i dalje u planovima kluba iz Berlina.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Marko Grujić

Srpski internacionalac je u obavezi da se vrati u Liverpul po završetku sezone, ali će u prestonici Nemačke učiniti sve da ga vide u klubu još najmanje godinu dana.

Više informacija iz rubrike sport pročitajte OVDE.

- Naravno da razgovaramo sa Liverpulom. Prošlog leta vrata su se otvorila, Jirgen Klop mi je rekao da su spremni da pozajme Grujića još jednu godinu. Sada ga žele nazad, žele da pripremni period obavi sa njima. U ovom trenutku ne mogu da kažem šta će se dogoditi, ali Marko je igrač o kome ćemo ovde u Herti uvek da razmišljamo - izjavio je sportski direktor berlinske Herte, Mihael Pric za "Kiker".

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Liverpul je obezbedio titulu prvaka Engleske nakon 30 godina, dok je berlinska Herta uoči meča u Menhengladbahu na 10. poziciji na tabeli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading