Posle niza operacija bubrega: Ivan Klasnić dobija tri miliona evra odštete zbog grešaka lekara!

Autor:

Sport

28.06.2020

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljeni hrvatski fudbaler Ivan Klasnić dobiće tri miliona evra odštete pošto se očekuje da će sud u naredne tri nedelje doneti presudu u njegovu korist po pitanju tužbe protiv lekara Verdera, prenose nemački mediji.

RepublikaFoto: instagram.com/ivanklasnic17
Ivan Klasnić

Spor sa timom lekara koji su se brinuli o njegovom zdravlju traje 13 godina, a zbog svega što se desilo Ivan Klasnić je ranije završio igračku karijeru, a takođe dugo ima zdravstvene probleme.

40-godišnjak rođen u Hamburgu je tužio lekare Verdera Geca Dimanskog i Manju Guha jer nisu na vreme ustanovili od čega boluje, što je moglo da se otkrije analizom krvi.


Iako je hrvatski fudbaler tužbu podneo pre više od decenije, ona je pred sudom završila tek 2018, a ustanovljen je niz propusta u radu lekarskog tima.

Više informacija iz rubrike sport pročitajte OVDE

Ustanovljeno je da se za Ivanovo probleme sa bubrezima znalo još od 2002, pet godina pre nego što je morao na prvu transplantaciju.

Od tada je imao još dve, njegovo telo je prvo odbilo bubrege njegovog oca i majke, pa je tek treća transplantacija bila uspešna.

Ivan Klasnić je boje kluba iz Bremena branio od 2001. do 2008. godine, a u Verder je stigao iz Sankt Paulija.

Potom je igrao za Nant, Bolton i Majnc, a za reprezentaciju Hrvatske je odigrao 41 utakmicu i postigao 12 golova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading