Ambiciozno: Milošević dao obećanje navijačima za sledeću sezonu!

Autor:

Sport

26.06.2020

13:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Partizana Savo Milošević izjavio je da je napad na titulu prvaka Srbije prioritet naredne sezone.

RepublikaFoto: Starsport
Savo Milošević

Nakon tri "sušne" godine bez naslova prvaka i sezone u kojoj nije osvojio nijedan pehar, šef stručnog štaba crno-belih odmah je označio ambicije za narednu.

To je i preneo ljudima iz kluba, podvukao je Milošević.

- Mislim da je realno da imamo tim da se uključimo u borbu za titulu. Takođe, moramo da imamo u vidu novi sistem kvalifikacija, da može da se desi da ne prođemo u Ligu Evrope. Ali da možemo da izdržimo to finansijski i ukoliko do toga ne dođe- rekao je Milošević.

Naredne će Superliga imati 20 timova i igraće se bez plej-ofa. Da li to odgovara Partizanu?

- Ja više znam više šta nam odgovara. Bila je polemika i pre ovog finala Kupa, da se igralo finale u Novom Sadu, možda bi nam više odgovaralo. Tako da stvarno ne znam više šta nam odgovara.

Više informacija iz rubrike sport pročitajte ovde.

Kako je naglasio, potrebno je da se bude jak sa više aspekata.

- Formiran i uigran tim i ekonomska stabilnost koju klub dugo nije imao u ovoj meri. To treba da budu dva preduslova da bi se postao prvak. Većina drugih stvari proizilazi iz toga, ali su one glavne. Verujem da Partizan to može sledeće sezone. Moramo da budemo konkurentni do poslednjeg kola za titulu, nema opravdanja. Potrebno je sve. I da se ima snaga kluba van terena. Trudićemo se da u svim aspektima kluba rastemo kao klub.

RepublikaFoto: Starsport

Milošević je i dao obećanje.

- Mogu da obećam da ćemo ući u borbu za titulu od prvog do poslednjeg minuta u prvenstvu. Mnogo više ćemo igrati na rezultat, nego na lepotu. Ali neću odustati od ovog stila igre, sačuvaj Bože- zaključio je.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading