Savo Milošević ohladio glavu, pa progovorio o otkazu!

Autor:

Sport

26.06.2020

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Partizana Savo Milošević se oglasio prvi put posle poraza od Vojvodine u finalu Kupa Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Savo Milošević

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević izjavio je da je on kriv za poraz crno-belih u finalu Kupa Srbije od Vojvodine.

- U najkraćem, nismo odigrali dobro. Jedna od retkih bitnih utakmica koju smo loše odigrali. Ako obrazlažem detalje, ispašće da tražim opravdanje, a to neću raditi. Isključivi krivac sam ja. Prespavali smo prvo poluvreme i ono je odredilo sudbinu i tok celog meča. Vojvodina je zasluženo pobedila, čestitao sam Nenadu Lalatoviću na terenu i ovom prilikom im čestitam na zasluženo osvojenom Kupu- rekao je Milošević na "okruglom stolu" sa novinarima organizovanom u Humskoj.


Vojvodina je posle penala osvojila trofej, a šef stručnog štaba Partizana nakon finalnog susreta i poraza, nije davao izjave za medije.
RepublikaFoto: Starsport
FK Partizan

- Nisam izbegao medije. Otišao odmah u svlačionicu dok je bilo slavlje Vojvodine. Posle sam se vratio, ali me na terenu niko nije ništa pitao. Pitao sam da li postoji neka konferencija, rekli su mi da nema. Vratio sam se na teren, čestitao Lalatoviću i igračima, ali me niko nije ništa pitao. Rekao bih tada isto što i sada da je Vojvodina zasluženo pobedila- objasnio je Milošević, a potom nastavio:

- Ja sa moje strane mogu da kažem da imam energiju da radim, jer tek sada imam adekvatan tim. Ali sigurno da ću imati ogroman pritisak i od strane medija i navijača, jer smo ovako završili sezonu - rekao je Milošević.

On je objasnio kako gleda na svoj statu u Partizanu.

-  Ja se ni jednog momenta neću voditi ličnim interesom, već samo interesom Partizana. Na sve funkcije u savezu sam dao otkaz, ako procenim da nije dobro za klub, to će biti slučaj i u Partizanu. Ali osećam da imam energiju i da možemo da napravimo nešto dobro - rekao je Milošević.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading