Zvezdan Tezić ima koronavirus: Oglasio se generalni direktor Zvezde i otkrio kako se oseća!

Autor:

Sport

26.06.2020

09:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić pozitivan je na koronavirus.

RepublikaFoto: FK Crvena zvezda
Zvezdan Terzić

Terzić se testirao a rezultati su pokazali da je pozitivan na virus korona. On je odmah odradio i drugi test čiji se rezultati još uvek čekaju.

On se nalazi kod kuće u samoizolaciji.

- Pozitivan sam na Covid 19. To je rezultat koji sam danas dobio posle jučerašnjeg testiranja. U subotu pre proslave titule sam se testirao i test je pokazao da sam negativan. Međutim poslednja dva dana sam imao povišenu temperaturu i juče sam ponovo uradio test koji je pokazao da sam pozitivan. Nalazim se kod kuće, osećam se bolje i danas nemam temperaturu. Nadam se da će za par dana sve biti u redu- rekao je Tezić.

Podsetimo, FK Crvena zvezda je pre nekoliko dana izdala saopštenje u kojem je obavestila javnost da su petroica fudbalera potitivna na COVID-19. 

Marko Gobeljić, Njegoš Petrović, Dušan Jovančić, Marko Konatar i Branko Jovičić su dobili pozitivan nalaz.

Gobeljić, Jovančić, Petrović i Konatar su imali simptome bolesti pred meč poslednjeg kola Superlige Srbije protiv Proletera, kada je obavljeno testiranje, i iz predostrožnosti nisu bili toga dana na stadionu, dok Branko Jovičić nije imao simptome, saopštili su crveno-beli pre neki dan.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading