Ilija Petković NA RESPIRATORU! Poznato stanje legende srpskog fudbala!

Autor:

Sport

25.06.2020

14:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ilija Petković i dalje se nalazi na lečenju u Kliničkom centru na Bežanijskoj kosi koji je od pre dva dana preinačen u kovid bolnicu.

RepublikaFoto: Public
Ilija Petković

Legendarni fudbaler, kasnije i trener i selektor Ilija Petković pozitivan je na koronavirus, što je otkriveno nakon što je u bolnicu primljen zbog obilnog krvarenja.

Prošlog četvrtka Iliji Petkoviću je pukao čir na dvanaestopalačnom crevu, a kako se to dogodilo dok je bio sam kod kuće izgubio je veliku količinu krvi.

"Sport Klubu" je potvrđeno da je Ilija Petković u bolnicu primljen praktično u poslednjem trenutku te da je nakon prve reakcije lekara nakon čega je bio u stabilnijem stanju odmah urađeno i testiranje na koronavirus.

Test je bio pozitivan

Ilija Petković je smešten u šok-sobu, na respiratoru je i vodi se kao pacijent čije je stanje trenutno stabilno ali veoma kritično jer su veliki rizik i najmanje komplkacije do kojih eventualno može da dođe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading