Pismo podrške Iliji Petkoviću: Prijatelju, ceo život pobeđuješ - pobedi i sad!

Autor:

Sport

25.06.2020

10:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veterani FK Crvena zvezda pružili su podršku Iliji Petkoviću i Jovanu Šurbatoviću koji su hospitalizovani zbog koronavirusa.

RepublikaFoto: Starsport
Ilija Petković

Predsednik Fudbalskog saveza Beograda i generalni sekretar FSS-a bore se protiv virusa Covid-19 i Zvezda ovim putem

- Zaista nas je potresla informacija da je naš prijatelj završio u bolnici, kao i da su rezultati njegovog testa na Kovid 19 pozitivni. Svi znamo da je Ilija Petković veliko ime srpskog i jugoslovenskog fudbala, čovek koji je pisao istoriju "najvažnije sporedne stvari na svetu" na ovim prostorima. Ipak, dobro znamo kakav je Ilija borac i kakve sve životne bitke je pobeđivao na putu do toga da bude ono što je danas- navodi se u saopštenju i dodaje:

- Upravo zato, verujemo da će naš prijatelj uspeti i ovu bitku da reši u svoju korist, te da će njegovo stanje da se poboljša i da će vrlo brzo izaći iz bolnice i vratiti se tamo gde pripada - u fudbal. Na nama je, da mu i ovim putem, pružimo podršku u oporavku i u nadi da ćemo svi zajedno u septembru proslaviti njegov 75. rođendan. Ilija, prijatelju, ceo život pobeđuješ - pobedi i sad, izdrži, bori se i ne kloni duhom. Mi smo uz tebe- stoji u saopštenju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading