EKSPRESNA REAKCIJA FSS: JURIŠ SRBIJE NA SVILARA!

Autor:

Sport

21.10.2017

05:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija kreće u potpunu ofanzivu na Mileta Svilara.

Na Svilara se ozbiljno računa u budućnosti

Mladi golman srpskih korena i sa belgijskim pasošem postao je u sredu na meču Benfika - Mančester junajted (0:1) najmlađi golman u istoriji Lige šampiona, što je nateralo čelnike FSS da ekspresno naprave konkretne korake prema talentu kojeg ne smemo da izgubimo. Dovoljno je spomenuti da je Murinjo rekao da je Svilar neverovatan talenat i golman budućnosti.

Filipović: Svilar bi mogao da brani za "orlove" na SP u Rusiji

- Svilar nas zanima, nemamo vremena za gubljenje! Talentovan je, može da donese kvalitet našim selekcijama. Ako nastavi da brani u timu Benfike, mogao bi da bude dobar izbor čak i za Svetsko prvenstvo u Rusiji. Razgovarali smo sa Benfikom, a uskoro ćemo da otputujemo u Portugal da pričamo sa Miletovim roditeljima, da ih ubedimo da igra za Srbiju. Bilo bi lepo kada bismo ga "ukrali" Belgiji - otkrio je član stručnog štaba "orlova" Zoran Filipović u razgovoru za portugalski O Žogo.

Najmlađi golman Lige šampiona rođen u Belgiji, čije je prošao sve mlađe selekcije

Pristup FSS je dobar, jer bi presudnu reč mogao da da upravo Miletov otac Ratko, rodom iz Crvenke. On se posle sedam godina provedenih u Vojvodini otisnuo u Antverpen, gde je proveo 16 sezona, ali i dobio sina koji je prošao sve mlađe selekcije "đavola". Međutim, nije obukao dres prvog tima, pa Srbija tu vidi svoju šansu da pojača konkurenciju pre svega Vladimiru Stojkoviću i Predragu Rajkoviću.

16 godina branio za Antverpen Miletov otac Ratko, rodom iz Crvenke

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading