Stevanović "pecka" crveno-bele: Vojvodina nije pobedila zasluženo, bili smo bolji!

Autor:

Sport

24.06.2020

21:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Stevanović je golom pogurao Partizan do produžetka, ali to nije bilo dovoljno da crno-beli dođu do pehara, jer je Vojvodina bila bolja u penal seriji sa 4:2.

RepublikaFoto: Starsport
Filip Stevanović

Posle meča je Filip rekao da Vojvodina nije zasluženo pobedila i da je Partizan bio bolji, ali da nije iskoristio šanse i da lopta jednostavno nije htela u gol.

- Pričali smo mnogo o ovoj utakmici, ali mnoge stvari koje smo dogovarali nismo uradili na pravi način u 90 minuta. Pokušali smo na sve načine, sreća pa smo izjednačili na kraju, penali su posle lutrija. Mislim da momci iz Vojvodine nisu zasluženo pobedili, jer smo bili bolji, ali idemo dalje, glava gore.

- Boli me iskreno to što nismo dali gol više tokom 90 minuta, imali smo mnogo šuteva na gol i šansi, ali koncentracija, niko ne prati i eto... Jednostavno neće - rekao je Filip Stevanović posle meča.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading