Het-trik Marsijala, Junajted savladao Šefild, remi Aston Vile i Njukasla

Autor:

Sport

24.06.2020

19:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Junajted savladao Šefild. Slavili i Everton i Vulverhempton, Njukasl - Aston Vila bez pobednika.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Marsijal

Mančester junajted upisao je prvu pobedu od nastavka sezone, pošto je na svom terenu savladao Šefild junajted rezultatom 3:0.

Crveni Đavoli su bolju igru krunisali već u sedmom minutu, kada je na dodavanje Markusa Rašforda, Entoni Marsijal savladao Sajmona Mura.

U finišu prvog poluvremena Marsijal je upisao još jedan pogodak, a ovoga puta u ulozi asistenta našao se Aron Van-Bisaka. Francuski napadač kompetirao je het trik u 74. minutu, a ponovljen je recept kod prvog gola, Rašford asistencija – Marsijal gol.

Marsijalu je ovo prvi het-trik u karijeri, a prvi je i za Junajted nakon sedam godina.

Everton je nastavio sa dobrim igrama u prvenstvu, pa je nakon remija protiv gradskog rivala, sada slavio kao gost protiv Noriča minimalnim rezultatom. Popularne Karamele su došle do tri boda golom u 55. minutu, kada je na dodavanje Likasa Dinja mrežu domaćeg tima pogodio Majkl Kin. Everton je napredovao na deseto mesto sa 41 bodom, dok je Norič ostao poslednjeplasiran.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Njukasl i Aston Vila remizirali su na Sent Džejms parku rezultatom 1:1.

Crno beli su došli do prednosti u 68. Minutu, kada je na asistenciju Endija Kerola, Dvajt Gejl savladao Nilanda. Međutim, Vila je osvojila važan bod za opstanak zahvaljujući pogotku Ahmeta El Mohamadija u 83. minutu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Na isteku sata igre Raul Himenez je doveo Vukove do prednosti, a u ulozi asistenta se našao Adama Traore. Ispostavilo se, da je to bilo dovoljno Vulfsima da zabeleže pobedu i popnu se na šesto mesto na tabeli.

 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading