(FOTO) Grci žele Garsiju: Zvezdin Argentinac viđen u Solunu!

Autor:

Sport

23.06.2020

17:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi fudbaler koji bi ovog leta mogao da napusti Crvenu zvezdu je Mateo Garsija.

RepublikaFoto: Starsport
Kanjas, Garsija i Tomane

Crvena zvezda je letnji prelazni rok počela dovođenjem Srđana Spiridonovića, a time se otvorio prostor da neko od trenutnih krilnih fudbalera napusti Ljutice Bogdana.

Po svoj prilici to će biti Mateo Garsija, argentinski fudbaler koji je stigao prošlog leta za 2,2 miliona evra, a koji je imao retko blistave momente u svojoj prvoj godini u Zvezdi. S obzirom da se nije naročito pokazao kod Dejana Stankovića u drugom delu sezone, sem na proslavi titule protiv Proletera, šef stručnog štaba crveno-belih dao je "zeleno svetlo" da ode u slučaju dobre ponude.

Grčki portal "Sfina" ekskluzivno prenosi da je Ilija Ivić, sportski direktor AEK-a, boravio u nedelju i ponedeljak u Beogradu i da je tom prilikom vodio pregovore oko Matea Garsije.

RepublikaFoto: instagram.com/mateogarsija
Garsija u Solunu

Za sada nema informacija da li su Zvezda i Ilija Ivić, nekadašnji fudbaler i sportski direktor crveno-belih, postigli dogovor. Ipak, Ivić se iz Beograda vratio u Solun, gde će njegov AEK igrati u polufinalu Kupa Grčke protiv Arisa, a upravo je Mateo Garsija od juče u Solunu!

Grčki mediji vide u tome da se "nešto valja iza brda", ali isto tako se spekuliše o tome da je za Matea Garsiju zainteresovan Aris, pa da je zbog toga boravio u Solunu.

Mateo Garsija ima 23 godine i u Zvezdu je stigao baš posle izvrsne sezone u Arisu (10 golova na 30 mečeva), ali je u to vreme bio fudbaler Las Palmasa. U karijeri je igrao još za Instituto, Osasunu i Alkorkon.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading