Mijailović i zvanično novi predsednik KK Partizan: NISAM POSTAVLJEN POLITIČKI, PRAVI PARTIZANOVCI SU ME ZVALI!

Autor:

Sport

20.10.2017

15:10 >> 15:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Privrednik iz Čačka Ostoja Mijailović izabran je danas i zvanično za novog predsednika Košarkaškog kluba Partizan.

RepublikaFoto: ST/B. BREZOVAC
Detalj sa osnivačke skupštine KK Partizan

Pored toga na današnjoj Skupštini kluba izabrano je i 17 od 19 članova Upravnog odbora.

Upravni odbor činiće već pomenuti predsednik Ostoja Mijalović, potpredsednik Milan Iskrin, Nikola Lončar (bivši košarkaš), Bogdan Diklić (glumac, osvedočeni partizanovac), Marko Vjetrović (bivši PR fudbalskog kluba), Veljko Odalović (generalni sekretar u Ministarstvu spoljnihz poslova), Velja Jojić iz Dinamika, Nebojša Uskoković(Komtrejd), Vojislav Lazarević (Piraeus banka), Nebojša Iković (Milšped).

Ostoja Mijailović je skoro godinu dana bio član Upravnog odbora fudbalskog kluba Partizan, od maja 2015. do aprila 2016. godine, a klub je tada napustio pošto je bio na strani "opozicije" predvodjene Nenadom Bjekovićem.

- Klub ne može da živi samo od sponzora. Čeka nas veliki posao, a ja nemam čarobni štapić. Što se tiče tog navodbog sukoba i priče da ne mogu da budem predsednik, ne bih dalje komentarisao... Dejan Kijanović je taj koji predstavlja klub pred zakonom i ima pravo potpisa. Ja ga predstavljam u javnosti. Zelim da naglasim da sam ponosni clan SNS-a ali me stranka nije postavila na ovo mesto, već pravi partizanovci - izjavio je Mijailović na sednici.

On je bio jedini kandidat za predsednika KK Partizan, a poslednji predsednik kluba Nikola Peković podneo je ostavku još 14. juna, mada i dobrim delom drugog dela prethodne sezone nije bio viđan na mečevima KK Partizan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading