Loše vesti iz Subotice: Trojica zaraženih u Spartaku!

Autor:

Sport

23.06.2020

14:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spartak iz Subotice u ponedeljak je objavio zvaničnu informaciju da su trojica fudbalera pozitivna na koronavirus

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Spartaka iz Subotice

U pitanju su David Dunđerski, Vladan Vidaković i Branimir Jočić.

Spartak iz Subotice se oglasio saopštenjem koje prenosimo u celosti:
 

- Ovim putem obaveštavamo javnost da su nakon izvršenog testiranja na koronavirus, igrači Fudbalskog kluba Spartak Subotica Dunđerski David, Vidaković Vladan i Jočić Branimir pozitivni na korona virus. Svi navedeni igrači su osetili simptome tokom proteklog vikenda i odmah su u skladu sa medicinskim preporukama izvršili testiranje, koje je nažalost pokazalo da su isti pozitivni.

RepublikaFoto: Starsport

- Ono što je važno napomenuti, to je da je od svih navedenih igrača samo Dunđerski David bio na poslednjoj prvenstvenoj utakmici koju je naš klub igrao u petak 19. juna 2020. godine protiv FK Napredak Kruševac, iako nije osećao simptome tada. Ostali igrači su izostali zbog suspenzije zbog žutih kartona (Jočić Branimir i Vidaković Vladan), te zbog toga nisu bili u kontaktu sa ostalim igračima, članovima kluba odnosno akterima utakmice. Navedeni igrači se osećaju dobro i nalaze se u izolaciji. Takođe, u stalnom su kontaktu sa medicinskom službom kluba. FK Spartak Subotica je tokom pandemije koronavirusa, a naročito po nastavku sezone u Ling Long Super ligi Srbije, striktno poštovao sve propisane mere od strane Republike Srbije i nadležnih medicinskih i fudbalskih organa, u cilju sprečavanja širenja pandemije. FK Spartak Subotica i njegova medicinska služba, svakodnevno prati stanje svih igrača i stručnog štaba, a biće obavljeno testiranje svih igrača i stručnog štaba neposredno pred početak priprema za narednu sezonu. Ono što je takođe važno reći, to je da niko od ostalih članova ekipe i stručnog štaba ne oseća simptome koronavirusa - poručili su "golubovi".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading