Murinjo: Kejn nije Hari, nego heroj!

Autor:

Sport

23.06.2020

09:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Totenhema Žote Murinjo nada se da Hari Kejn neće menjati klub.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Tekst potpisa

Kapiten engleske reprezentacije vratio se na teren u meču protiv Mančester junajteda, pošto se prethodnih šest meseci oporavljao od povrede.

- Ako protiv Vest Hema bude igrao kao protiv Junajteda, biću više nego zadovoljan - rekao je Murinjo.

Nekadašnji fudbaler Arsenala Pol Merson kritikovao je Kejna, rekavši da 26-godišnjak ne može da se istakne golovima zbog stila koji neguje Murinjo.

- Hari je odigrao prvi meč posle šest meseci. Znam da će sve priče prestati ako da dva gola... Meni je jednino bitno njegovo zalaganje na svakom meču, svakom treningu. Ako moram da čekam da postigne dva ili tri gola na utakmici kako bi svi rekli da se vratio, čekaću. Ali za mene on nije Hari Kejn, već heroj Kejn. Imao je ozbiljnu operaciju, bio je u karantinu u vreme kada je trebalo da ide na rehabilitaciju, sve to je bilo izuzetno teško, a on je po povratku normalno trenirao sa timom. Zbog toga je heroj.

Prethodnih meseci govorilo se da bi Kejn mogao da napusti Spurse, iako mu ugovor važi još četiri godine.

- Šta klub može da uradi? Ne treba ništa. Samo da kaže da je Hari Kejn naš, da ima dugoročni ugovor, da nije na prodaju, da ostaje. Ja to želim. To je ono što i on želi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading