Svetski mediji brujali o "sportskom presedanu" u Evropi i koroni u redovima šampiona Srbije!

Autor:

Sport

22.06.2020

17:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svetske novinske agencije izvestile su o pozitivnim slučajevima na koronavirus u Fudbalskom klubu Crvena zvezda.

RepublikaFoto: Republika
Proslava titule na "Marakani"

Crvena zvezda je saopštila da je pet fudbalera pozitivno na koronavirus.

Američka agencija AP je navela da su utakmice između Crvene zvezde i Partizana, kao i crveno-belih sa Proleterom, na kojima je bilo po 20 hiljada ljudi, izazvale velike kritike javnosti.

- Obe utakmice su izazvale kritike u javnosti jer Srbija dnevno beleži na desetine novih slučajeva zaraženih korona virusom- piše AP.

Američka agencija je objavila saopštenje Crvene zvezde da je pet fudbalera zaraženo koronavirusom i da nisu bili na utakmici sa Proleterom u subotu na stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu.

Agencija Frans pres je prenela da je broj zaraženih u Crvenoj zvezdi objavljen 12 dana posle "večitog derbija", koji je ocenio kao “presedan u Evropi”.

Frans pres piše da je na beogradskom derbiju bilo oko 16.000 ljudi, što je u tom trenutku bilo najveće okupljanje u Evropi posle početka ublažavanja mera zbog pandemije koronavirusa.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading