Zidane, jedi go*na!

Autor:

Sport

21.06.2020

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni Faustino žestoko isprozivao šefa stručnog štaba madridskog Reala zbog odnosa koji ima prema Džejmsu Rodrigezu.

RepublikaFoto: prinstcreen/youtube.com/Caracol Televisión
Faustino Asprilja

Svojevremeno sjajan igrač i velika zvezda kolubijskog fudbala Faustino Asprilja veoma lično doživljava probleme koje ima njegov mlađi zemljak Džejms Rodrigez u madridskom Realu.

Toliko lično, da se može reći kako se radio o žešćoj frustraciji. Baš odatle i verbalni napad na Zinedina Zidana, šefa struke Reala, koji Rodrigezu ne pruža šansu kakvu je zaslužio. bar ako se Asprilja pita.

- Rodrigez zalužuje mnogo više poštovanja od strane Zidana. Da sam na njegovom mestu, nahranio bih ga go*nima - poručio je čuveni Asprilja.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zinedin Zidan

Džejms Rodrigez vratio se u Real prošlog leta nakon dve godine koje je proveo na pozajmici u Bajernu, ali i dalje nije u prvom planu kod Zidana. Real je Kolumbijca kupio 2014. godine za 75 miliona evra od Monaka i to nakon što je Rodrigez osvojio Zlatnu kopačku na Svetskom prvenstvu u Brazilu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading