Arsenal ponovo razočarao: Brajton u 95. minutu šokirao "tobdžije"!

Autor:

Sport

20.06.2020

16:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Arsenal je doživeo drugi poraz iz dve utakmice."Tobdžije" su imale inicijativu tokom većine meča, ali Brajton je stigao do preokreta i važnih tri boda (2:1).

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Arsenal - Brajton

Arsenal je odmah pripretio preko Obamejanga, par minuta posle kapitena "tobdžija" pokušao je i mladi Bukajo Saka, ali njegov udarac završava na okviru gola. Rajan je na isteku pola sata igre testiran posle šuta Lakazeta, ali golman Brajtona odličan u prvom delu igre.

U 35. minutu vidimo i ružan detalj, Maupaj neoprezno skače i sudara sa Lenom, nemački golman je ubrzo morao van terena. Sumnja se na ozbiljniju povredu. Do kraja ovog dela igre videlo smo još pokušaj Muja, ali rezervista Martinez odlično reaguje.

Po povratku sa pauze isti scenario, Auba ponovo prvi preti, ovog puta Gabonac i postiže gol, ali je uskoro i poništen zbog ofsajda. Maupaj pokušava na drugoj strani, ali golmani su raspoloženi danas.


Prvi gol vidimo u 68. minutu, Nikola Pepe postiže prelep gol za vođstvo "tobdžija".

Prednost gostiju pak kratko traje, posle odbijanja u petercu Arsenala najbolje reaguje Luis Dank i donosi 1:1. Odbrana "tobdžija" nije najbolje reagovala.

U nastavku vidimo ponovo pokušaje Arsenala, Obamejang je bio najaktivniji, ali su "galebovi" uspeli da se odbrane. 

A u 95. minutu Nil Mopej koristi opuštenost igrača Arsenala i donosi tri boda domaćima.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore


Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading