Bajern ne gasi motore, Haland protutnjao kroz Lajpcig, Grujićeva Herta prekinula crni niz protiv Leverkuzena!

Autor:

Sport

20.06.2020

15:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bajern je na svom terenu kao novi-stari šampion dočekao Frajburg i slavio je novu pobedu 3:1 u okviru 33. kola Bundeslige!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bajern - Frajburg

Kimih u 15. je doveo domaće u prednost, da bi sjajni Levandovski sa još dva gola do kraja prvog poluvremena zapečatio sudbinu Frajburga.

Holer je bio jedini strelac za goste u 33. minutu utakmice.

Fortuna je na svom terenu dočekala Augsburg, a golove smo videli u prvih pola sata. Niderlehner je bio strelac za goste u 10. minutu, da bi Henings bio strelac za domaće u 25. minutu.

U još jednom nebitnom meču Keln je dočekao Ajntraht, a prvi gol smo videli u 45. minutu utakmice.


Jedini strelac za domaće na ovom meču je bio Kajnc iz penala. Nakon toga napadi gostiju, da bi Bas Dost uspeo da izjednači 73. minutu.  Kostić je bio starter.

Herta je prekinula loš niz od tri poraza. Oni su danas dočekali na svom terenu ekipu Leverkuzena i uspeli su da im zagorčaju život pošto se bore za Ligu šampiona. Slavila je Herta sa 2:0, Kunja i Lukebakio su bili strelci.

Grujić odigrao svih 90 minuta.
RepublikaFoto: Tanjug/AP
Herta - Leverkuzen

Hofenhajm je bio prilično ubedljiv protiv Union Berlina sa 4:0. Domaći su tako obezbedili Ligu Evrope za sledeću sezonu, počeće od kvalifikacija.


Bebu, Kramarić, Dabur i Baumgartner su bili strelci za domaće.

Majnc bolji od Verdera koji je baš u problemu. Kuaison u Boeti su u prvih pola sata dovedi domaće do 2:0, Osako je uspeo da smanji u 58. minutu. Fernandeš postavlja konačnih 3:1. Veljković starter, dobio je i žuti karton.

Menhengladbah je došao do zlata vredne pobede. Slavili su protiv Paderborna, poveli su preko Hermana u 4. minutu, da bi Mičel izjednačio početkom drugog poluvremena. Štindl iz penala u 55. minutu donosi novu prednost gostima, a pobedu potvrđuje Lars Štindl.  

Lajpcig je u derbiju dočekao Borusiju iz Dortmunda, a u tom derbiju smo videli dva gola, oba u mreži domaćih.

Prvi je bio preko sjajnog Halanda u 30. minutu. Drugi je bio u nadoknadi, ponovo je Haland strelac za konačnih 0:2.

Šalke je poražen od Volfsburga na svom terenu rezultatom 1:4. 

 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading