(VIDEO) "I ja bih tukao De Heu zbog tog gola"

Autor:

Sport

20.06.2020

09:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je Premijer liga u sredu prekinula tromesečnu pauzu zbog pandemije koronavirusa zaostalim utakmicama između Aston Vile i Šefild junajteda, kao i Mančester sitija i Arsenala, sinoć su odigrana prva dva susreta 30. kola.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
David de Hea

Od okršaja Norviča i Sautemptona (0:3) svakako je uzbudljiviji bio derbi Totenhema i Mančester junajteda, gde je Žose Murinjo u četvrtom pokušaju kao menadžer Spursa uspeo da ostane neporažen protiv jedne od svojih bivših ekipa. Završilo se 1:1.

Totenhem je poveo u 27. minutu golom Bergvina nakon solo prodora gde je izbegao trojicu gostujućih igrača i s 15-ak metara probušio mrežu Davida De Hee, koji je snažan udarac imao na ruci, ali je loptu propustio u mrežu.

Svakako je golman njegovog kalibra morao bolje da reaguje, a njegov kiks izazvao je šok i nevericu kod Junajtedove legende Roja Kina, koji je u studiju Sky Sportsa na poluvremenu rekao da bi ga sad tukao u svlačionici.

 - Šokiran sam zbog tog gola. Gledao sam puno fudbala, ali primiti takav gol... Besan sam i muka mi je zbog tog golmana. Potukao bih se sa njim na poluvremenu. Udarao bih ga i ne bi mi mogao pobeći. To je rutinska obrana za golmana na međunarodnoj sceni. Neverovatno - rekao je ljutiti Irac.

Izvređao je i Šoa i Megvajera zbog njihove uloge u golu Toteneama, ali posebno se obrušio na De Heu i Megvajera.

 - Njih dvojicu ne bih pustio u autobus nakon utakmice, pa neka se taksijem vraćaju u Mančester. Megvajer i De Hea, gadite mi se! Stidite se i sagnite glavu. Igrate za Junajted i dopuštate da ovako trče pored vas - besneo je Kin i za kraj rekao da dugo nije video precenjenijeg golmana od Španca.

Do kraja utakmice Kin se malo smirio pa je rekao da bi im ipak dopustio da uđu u autobus, ali bi ih naterao da sede na samom kraju.

RepublikaFoto: youtube.com/Sky Sports Football
Roj Kin

Možda ga je donekle oraspoložio gol Pola Pogbe kojim je u 81. minutu izjednačio iz penala, kao i činjenica da je Junajted bio blizu pobede, ali VAR je sa pravom poništio odluku sudije da u nadoknadi označi još jedan jedanaesterac za Crvene đavole.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading