Zvezda u subotu slavi 31. TITULU: Goreće Beograd kao nikada pre!

Autor:

Sport

20.06.2020

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Došlo je vreme titula da slavi se! Turbulentna sezona za Crvenu zvezdu, u kojoj je osvojen treći uzastopni, ukupno 31. pehar prvaka države, igrana ponovo Liga šampiona, ali uz rekordne evropske poraze i načinjen niz grešaka sa pojačanima, okončaće se feštom u subotu protiv Proletera (19.30, Arena sport 1).

RepublikaFoto: Starsport
3 puta u nizu crveno-beli šampioni Srbije!

Poslednje kolo Superlige neće imati rezultatski značaj, ali će zato "Delije", onako kako samo oni znaju, napraviti spektakl o kom će se pričati makar do sledeće proslave titule.

Goreće Marakana u subotu, ali i ulice Beograda, budući da će preko 10 hiljada navijača posle ceremonije dodele pehara i medalja pohrliti na Kalemegdan, gde tradicionalno obeležavaju uspehe crveno-belih.

Klub se takođe pobrinuo da spektakl bude upotpunjen tako što će u 21.30 svečanu ceremoniju pratiti dosad neviđeni zvučno-svetlosni šou uz veliki vatromet.

Ponovo bi igrači trebalo da se provozaju ulicama u otvorenom autobusu, a trener šampiona Dejan Stanković veruje u pun stadion, posebno jer će "Delije" u subotu proslaviti sa zakašnjenjem i 75. rođendan kluba.

RepublikaFoto: FK Crvena zvezda
Sačuvali trofej na Marakani... Vladan Milojević i Dejan Stanković

- Dugačak i jako težak put su momci prošli i zasluženo su šampioni. Ovo je titula kluba, igrača i navijača Crvene zvezde. Kao navijač i trener, svakako osećam ovu titulu i svojom, sad ne znam u kom procentu. Svakako da, kao tim, moramo biti dostojni spektakla koji nas očekuje pre utakmice, za vreme i posle nje. Biće uživanje svakako - rekao je Stanković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading