Bomba na Marakani: Zvezda vraća ljubimca "Delija"!

Autor:

Sport

18.06.2020

18:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klub Crvena zvezda mogao bi ovog leta da u svoje redove vrati čoveka koji je zaslužan za plasman crveno-belih u grupnu fazu Lige Evrope 2017. godine, Gelora Kangu.

RepublikaFoto: Starsport
Gelor Kanga i Mičel Donald

Kako piše portal "RSB" crveno-beli su započeli pregovore sa nekadašnjim igračem šampiona Srbije koji već dve i po godine nosi dres češke Sparte u koju je stigao upravo sa Marakane.

Gabonac je ostao u lepom sećanju navijačima Zvezde naročito nakon gola Krasnodaru 2017. godine u plej-ofu kvalifikacija za Ligu Evrope kada su se crveno-beli domogli grupne faze nekog evropskog takmičenja prvi put posle 10 godina.

Na kraju tekuće sezone Geloru Kangi ističe ugovor u Pragu pa će biti slobodan u izboru nove sredine, a crveno-beli će pokušati da ubede Gabonca da po drugi put obuče crveno-beli dres.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Gelor Kanga

Trabzon je bio prvi favorit za njegov potpis, ali je nakon izbacivanja iz Evrope dogovor sa turskim klubom propao.

Ove takmičarske godine Kanga igra sjajno u Českoj gde na 25 mečeva ima 11 postinutih golova i pet asistencije što ga čini najboljim igračem ekipe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading