Juventus pao posle penala: Napoli osvojio Kup Italije, Maksimović strelac sa bele tačke!

Autor:

Sport

17.06.2020

21:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osvajač Kupa Italije za sezonu 2019/20 jeste Napoli koji je savladao Juventus u finalu nakon boljeg izvođenja penala. Nakon regularnog dela je bilo 0:0, a nakon penala 4:2.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Finale Kupa Italije

Ne tako zanimljiva utakmica danas u Rimu na stadionu "Olimpiko" gde su se u finalu Kupa Italije sastali Napoli i Juventus.

Ekipa iz Torina je bila nešto konkretnija na startu utakmice.

U 24. minutu velika šansa za Napoli, Insinje je izveo slobodan udarac sa 25 metara od gola, Bufon je uspeo da zahvati loptu dovoljno da ne uđe u gol nego da uradi u stativu i odbije se van!


U 39. minutu Meret brži od Ronalda za delić sekunde koji je spasao Napoli.

Tražili su penal fudbaleri Juventusa u nadoknadi vremena kada je Paulo Dibala pao u kaznenom prostoru nakon kontakta sa Ruijem, ali sudija nije bio zainteresovan da pokaže na belu tačku.

Napoli nešto bolji u nastavku, Zjelinski je imao dobar udarac, na drugoj strani Dibala, a najveća uzbuđenja usledila su na samom kraju.

Tada je Maksimović šutirao glavom, Bufon je odbranio, a lopta je došla do Hisaja koji je pogodio stativu iz neposredne blizine! Ponovo je Bufon imao udela, svakako igrač utakmice, odnosno regularnih 90 minuta.

Nikola je Maksimović odigrao sjajan meč. Usledili su penali gde se ekipa Đenara Gatuza bolje snašla, a Srbin je bio hladnokrvan sa bele tačke. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading