Savo Milošević u neverici: Ja sam maler, od kako sam došao sve gore od goreg!

Autor:

Sport

17.06.2020

15:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Partizana Savo Milošević prokomentarisao je odluku UEFA da se u kvalifikacijama za Ligu Evrope igra samo po jedan meč.

RepublikaFoto: Tanjug
Savo Milošević

On je na konferenciji za medije uoči duela protiv Vojvodine, najpre odgovorio na to pitanje, rekavši da je to katastrofalno rešenje za Partizan.

- Ne znam, od kada sam došao u klub, sve gore od goreg se dešavaju stvari po Partizan. S obzirom da smo uspeli da zadržimo ekipu na okupu, i da će to da nam bude na neki način prednost, sada imamo ovu odluku koja nam ne ide u prilog. Žreb će odlučivati domaćina, a i to je poznato kakve smo sreće u žrebu- rekao je Milošević i dodao:

- Nikako ne odgovara, ne valja ništa. Katastrofalno, ali šta da kažem. Zbog cele situacije oko pandemije, verovatno su ljudi u UEFA tako procenili. Ali ako nas pitate koliko nam odgovara, nikako. Katastrofalno!- poručio je strateg crno-belih.

Revolucionarni su i datumi, pa bi u slučaju da Partizan krene od drugog kola kvalifikacija (ako osvoji Kup), startovao tek od 17. septembra.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading