(VIDEO) Ovo je PRAVA istina o odnosu Stankovića i Pavkova

Autor:

Sport

17.06.2020

11:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković pozvao je sve Zvezdaše u subotu na stadion "Rajko Mitić" proslavu titule.

RepublikaFoto: youtube.com/fkcrvenazvezda
Pavkov i Stanković

U medijima se nedavno prenela vest da je došlo do verbalnog obračuna između napadača Milana Pavkova i trenera Dejana Stankovića. Naime, Pavkov više nije bio u protokolu, za derbi protiv Partizana u polufinalu Kupa Srbije, kao ni za gostovanje TSC-u u Senti, čime mu je jasno stavljeno do znanja da se na njega ne računa ozbiljno.

Iz prve ruke, oglasili su se "akteri pomenutog događaja" i razrešili celu situaciju.

 - Svi na stadion, Crvena zvezda je zasluženo osvojila ovu titulu, i svi treba da dođemo da je proslavimo - započeo je Stanković mini- intervju. 

Stanković je tokom intervjua ugledao Milana Pavkova i pozvao ga:

 - Paki, dođi i ispričaj kako smo se pobili.

- Bila je ozbiljna čarka, da - pokušao je Pavkov da bude ozbiljan ali se na kraju nasmejao i nastavio:

- Šalu na stranu, odnos u klubu između svih igrača i trenera je besprekoran, voleo bih da se to stavi po strani u ovim trenucima, pozivam navijače da u što većem broju dođu kako bi proslavili titulu zajedno.

 - Paki je neko ko je ispisao istoriju Crvene zvezde i koji će ostati upamćen kao jedan od najboljih strajkera u klubu, nije bilo nikakvih problema, naprotiv, odnos sa svima ovde je kristalno jasan, radimo, svi jedva čekamo subotu. Voleo bih da što više ljudi dođe, da proslavimo titulu. To je titula Crvene zvezde – zaključio je Stanković.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading