"Feliksu ne odgovara Simeoneov sistem, bio bi bolji u Realu"!

Autor:

Sport

16.06.2020

21:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Karlos Karvalhal, trener Rio Avea, veruje da bi Žoao Feliks pružao još bolje partije da je prešao u Real Madrid umesto u Atletiko.

Žoao Feliks u duelu sa Tonijem Krosom na pripremama

"Jorgandžije" su za transfer 20-godišnjaka iz Benfike izdvojili 126 miliona evra, a on je do sada upisao šest golova i tri asistencije na 28 nastupa, uz dve povrede koje su ga nakratko odvojile od terena.

- Žoao Feliks je vrhunski igrač i ne želim da stvorim kontroverzu svojim izjavama. Fudbaler je neverovatnih tehničkih sposobnosti, ali nisam siguran da je stil igre Atletika najpogodniji za njega. To je bila moja sumnja i kada je prešao tamo. Dijego Simeone je odličan trener, njegovi timovi su vrlo snažni i takmičarski nastrojeni, ali čini se da Žoao nije savršen igrač za to - rekao je Karlos Karvalhal i dodao:

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Žoao Feliks (desno)

- U drugoj situaciji videli bismo velikog Žoaa Feliksa, ovako će biti malo teže i biće mu potrebjo više vremena. Moraće da se transformiše kao igrač. Da je otišao u Real Madrid, igrao bi na višem nivou, kontekst bi mu više odgovarao. Nije ovo kritika Simeonea, njegovi rezultati su sjajni, ali taj 'brak' sa Feliksom nije najbolji - zaključio je trener Rio Avea.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading