Gobeljićeva poruka samo za prave Zvezdaše: Šampionski pehar će podići nas 20 ako treba!

Autor:

Sport

16.06.2020

11:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije lako pao poraz u "večitom" derbiju fudbalerima Crvene zvezde, a TSC je samo sipao so na ranu šampionu Srbije! Proslava 31. titule je zakazana za subotu 20. jun, a Marko Gobeljić ima važnu poruku za sve "Delije".

RepublikaFoto: Starsport
Marko Gobeljić

Još jedna fenomenalna sezona je iza Zvezde, ali senku su bacila dva poraza, jedan u Kupu i jedan u ligi.

Pune tribine i pobeda protiv Proletera u subotu bi na pravi način zaokružile dominaciju crveno-belih u srpskom fudbalu.

Marko Gobeljić ima emotivnu poruku za sve navijače Zvezde.

- Mi smo titulu osvojili krvareći na terenu! Časno i pošteno. Ponosni smo na to. Verujem da zvezdaši to umeju da cene i da će u subotu doći na Marakanu. A ako neko u to ne veruje, nije na nama da ga ubeđujemo. Šampionski pehar će podići nas 20 ako treba jer znamo koliko smo sebe dali. Pa bukvalno smo igrali pod blokadama, borili se za svaku loptu i sada zbog pada forme to se zaboravlja. Pa neki od nas su treću sezonu u klubu, osvajamo treću titulu u nizu uz grupe Lige šampiona i Lige Evrope imamo 60 bodova prednosti u zbiru nad prvim rivalom u tri sezone... A sve je stalo u nedelju dana. Ako neko misli da sve pre toga nije vredno neka bude. Ali ipak mislim da je to samo kratkotrajna ljutnja zvezdaša i da ćemo slaviti zajedno jer je ovo sezona koja će se pamtiti. Mi u subotu treba da proslavimo ono što smo osvojili, za šta smo se borili godinu dana i izborili i što kaže Borjan neka u subotu zagrme "pune tribine - naročito poslednji stih. Mi smo šampioni!- poručio je navijačima Marko Gobeljić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading