Nove ispovesti Đorđa Kjelinija: Navijao sam za Milan, možda uskoro odem u penziju!

Autor:

Sport

14.06.2020

21:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskusni defanzivac i kapiten Juventusa Đorđo Kjelini otkrio je da će sigurno igrati i sledeće sezone, kao i da bi voleo da sarađuje sa trenerom Mančester sitija, Pepom Gvardiolom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Đorđo Kjelini

Jedan od najzaslužnijih za fenomenalan niz titula Juventusa u ovoj sezoni se suočio sa ozbiljnom povredom ukrštenih ligamenata kolena u 36. godini. Ipak, on sa optimizmom gleda na dalje izazove.

- Da mi se ovo dogodilo pre 10 godina bio bih uništen. Ne bih imao mir, koji imam sada, da prihvatim situaciju. Sada, sa ovim iskustvom, shvatam da je to samo jedna, prolazna faza. Imao sam sreće u životu. Igraću sigurno još jednu godinu, a onda ću videti kako se osećam. Možda se i povučem sledećeg leta - rekao je Đorđo Kjelini.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Upitan je i oko najboljih trenera sa kojima je radio, ali i sa kojima bi radio.


- Konte, Alegri i Gvardiola su posebni. Konte i Alegri su mi mnogo pomogli da sazrim taktički. Za Kontea defanzivac nije samo defanzivac, već je poželjno i da utiče na kreiranje napada. Gledao sam dokumentarac o Mančester Sitiju i video Gvardiolinu harizmu. Nisam imao sreću da ga upoznam, a voleo bih sa njim da radim - istakao je iskusni italijanski defanzivac.
RepublikaFoto: Tanjug/AP
Antonio Konte i Đorđo Kjelini

Otkrio je i da je bio navijač Milana u mladosti.


- Moj otac i brat navijali su za Juventus, dok smo mama i ja navijali za Milan. Navijao sam i za rosonere u prvim godinama Serije A. Generalno to doba sa Berluskonijevim Milanom i Moratijevim Interom bilo je lepo doba Serije A - zaključio je kapiten Juventusa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading