Pari Sen Žermen odustao od Sergeja iz neočekivanog razloga!

Autor:

Sport

14.06.2020

17:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sportski direktor Pari Sen Žermena Leonardo kaže da ne postoji šansa da šampion Francuske i ovog leta bude aktivan na pijaci, kao što je bio slučaj prethodnih godina. Šta će biti sa "lovom" na Sergeja Milinkovića Savića?

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Segej Milinković Savić

Navikli smo da PSŽ pomera granice i obara rekorde, ali je Leonardo potvrdio da je klub zbog pandemije najverovatnije u minusu od nekih 200 miliona evra i da zbog toga "moraju da budu kreativniji na tržištu", i da pronađu jeftinija rešenja.

Naravno, tu je odmah postavljeno i pitanje Sergeja Milinković Savića, koji se povezivao sa Parižanima, no, kako stoje stvari, taj transfer je sada prilično daleko.

- Moraćemo da budemo znatno kreativniji, da pronađemo neke drugačije solucije, koje nisu skupe. Sa možda ponekim pojačanjem, uz ekipu koju imamo, imaćemo opet jak takmičarski tim- rekao je Leonardo i nastavio:


- Ovo što se dešava trenutno, ostavilo je traga na ceču planetu, pa tako i na fudbalsku pijacu. Finansijsku krizu doživeli su svi klubovi, pa tako i mi. Ljudi kažu da smo u minusu oko 200 miliona evra? Da, vrlo verovatno da smo blizu te cifre. I zato kažem, finansije nam neće dozvoliti neke ogromne transfere od 100 miliona evra. Niko to ne može da priušti u ovom trenutku, pa tako ni mi. PSŽ je doživeo zaista velike gubitke- rekao je Leonardo.

Ako uzmemo u obzir da je PSŽ bio spreman da ponudi najviše 60 miliona evra za Sergeja, a da Klaudio Lotito ne želi da ga pusti ispod 100, onda je sve izvesnije da Parižani neće više pokušavati da pregovaraju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading