Bolesne ustaše bi da siluju srpsku decu!

Autor: PREDRAG VUKOVIĆ

Sport

13.06.2020

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ustaško ludilo nema granica! Navijači Dinama iz Zagreba, ničim izazvani, su u Kustošijanskoj ulici podigli transparent sa natpisom "Je*aćemo srpske žene i decu" i to sa zlikovačkim ustaškim U dok su uzvikivali "Ubij, ubij ni manje ni više Srbina".

RepublikaFoto: twitter.com/U-srcu-Srbije
Foto: Ilustracija

Incident bi možda prošao neopažen da navijače nije na delu uhvatio jedan tamošnji novinar i na svom Fejsbuku napisao kakve su sve grozote monstrumi uzvikivali.

POLICIJA ĆUTI

Reagovalo je i Srpsko narodno veće iz Hrvatske i ustaški pir obelodanilo na Tviteru. Na njihovim fotografijama se vidi da su "Bed blu bojsi" razvili i ustaške zastave HOS (Hrvatske odbrambene snage, sa logom "Za dom spremni"). Jedino se još nije oglasila hrvatska policija kojoj su stigle pritužbe sa više strana od zabrinutih građana.

Šta misli povodom novog antisrpskog divljanja u Hrvatskoj, Srpski telegraf je razgovarao sa legendarnim Duletom Savićem, bivšim asom Crvene zvezde. On nije bio iznenađen ustašlukom u Hrvatskoj, na koji je često upozoravao.

RepublikaFoto: Telegraf/DraganKadić
Dule Savić

- Što bi se reklo, na zapadu ništa novo. Ali moram da primetim, sad su se ustaše "popravile". Ostavili su se klanja i ubijanja Srba, sada samo siluju žene i decu - ironično je rekao Dule za Srpski telegraf i dodao:

STIĆI ĆE IH KAZNA

- Mislim da njihovo ludilo nikada neće prestati, dokle god postoje. Oboleli su. Međutim, znate, postoji jedna sila koja sve to reguliše. Neka pogledaju sada Ameriku šta se tamo dešava. To sam najavio još u januaru. Proći će isto svi koji su bombardovali Srbiju i ubijali naš narod.

Savić se prisetio filma "Hrabro srce" sa Melom Gibsonom, u kom engleski lord koji tlači Škote kaže da je "problem Škotske što je puna Škota".

- Izgleda da je problem i Hrvata, kao i Šiptara, što je Srbija puna Srba. Oni bi voleli da nestanemo sa lica zemlje - zaključio je Savić.

Vučić: Pedofili, lečite se!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, tokom posete Požegi i fabrici Budimka, prokomentarisao je skandal "Bed blu bojsa".

- Oni nisu uvredili samo žene već i decu. Ti ljudi treba da idu na lečenje jer je očigledno da su u pitanju pedofili. A silovatelji idu uvek u istu kategoriji sa pedofilima. Šta će raditi sa ženama i decom, to više govori o njima nego što govori o Srbima ili o našim ženama i deci. Ali siguran sam da to nije većina hrvatskog naroda, već da je to skupina onih koji od mržnje ne znaju šta će - rekao je Vučić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading