Miroslav Đukić jednom rečenicom pogodio suštinu svega!

Sport

19.10.2017

11:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana imaju jedno od najtežih gostovanja u poslednjih nekoliko sezona, ne toliko zbog kvaliteta Skenderbega, koliko zbog vrućeg terena u Elbasanu. Ipak, trener Miroslav Đukić pokušava na sve moguće načine da rastereti svoje izabranike pred duel sa albanskim predstavnikom.

RepublikaFoto: Partizan.rs/Miroslav Todorović
Miroslav Đukić hladne glave ulazi u meč protiv Skenderbega

Ekipa trenera Miroslava Đukića je posle odličnog remija na gostovanju Jang bojsu prosula trijumf kod kuće nad kijevskim Dinamom, pa sa jednim bodom, koliko ima i protivnik, očekuje ovaj okršaj.

Mere obezbeđenja podignute sa najviši mogući nivo, slično onom kao kada visoki politički zvaničnici imaju zvanična gostovanja. Puno nesportskih aspekata prati ovaj meč, a pojedini se čak prisećaju neslavnog gostovanja crno-belih Fljamurtariju 1987. godine i šokantnog ispadanja od poluamatera iz Albanije.

Đukić je sve te priče raspršio i bacio u drugi plan samo jednom rečenicom: "Ova generacija nema sećanje na Fljamurtari i nije opterećena", izjavio je hladnokrvno šef struke crno-belih i verovatno na najbolji način zapušio usta svim zlonamernicima.

Prilika da Đukić sa osmehom na licu napusti Albaniju večeras se ukazala, verujemo da će biti i iskorišćena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading