(VIDEO) Evo kako su navijači Partizana ganuli Sumu

Autor:

Sport

11.06.2020

13:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najpre osporavan a u poslednjih godinu dana, svojom borbenošću pobrao je sve simpatije pristalica crno-belih.

RepublikaFoto: instagram.com/sejdubasuma
Sejduba Suma

Sejduba Suma je prošao trnovit put u Partizanu. Pri dolasku se nije baš snašao, a navijači Partizana nisu imali previše milosti pa su ga nazivali najskupljim pojačanjem ikada. Međutim, Sejduba je ćutao, trpeo i vredno radio kako bi svoju spremu i talenat podigao na viši nivo i pokazao svima zbog čega je doveden u Partizan. 

Na jučerašnjem derbiju ušao je u drugom poluvremenu i prodrmao odbranu večitog rivala, a danas je Suma bio oduševljen potezom navijača crno-belih. Naime, za svoj rođendan je dobio pregršt poruka i čestitki, pa je odlučio da im se javno obrati i zahvali. 

- Zahvaljujem se svim navijačima Partizana na stotinama rođendanskih poruka koje sam danas dobio preko društvenih mreža. Neverovatno je koliko me svi od prvog dana podržavaju i koliko su svi bili uz mene, čak i u trenucima kada znam da nisam na terenu bio ono što sam danas. Moj boravak u Partizanu, svaka pobeda, asistencija i gol su najlepši poklon koji ja mogu da dobijem kao igrač, a koji u crno-belom dresu mogu da podelim sa svojim saigračima i vama!

 - Hvala na svakom novom danu i svakom vašem aplauzu na utakmici! Vi ste moj poklon na današnji dan! - bio je dirnut Suma.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading