Minimalac Borusije protiv Grujine Herte!

Autor:

Sport

06.06.2020

19:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U terminu od 18.30 časova odigran je još jedan meč 30. kola Bundeslige, Borusija Dortmund je ugostila Hertu, slavili sa puleni Lusijena Favra sa 1:0 (0:0).

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Borusije Dortmund

U prvom poluvremenu domaćin bolji, stvorili su nekoliko solidnih prilika pred golom rivala, ali Azar i društvo nisu uspeli da ih pretvore u golove.

Na drugoj strani beležimo priliku Daride, čiji udarac je ipak Birki uspeo da ukroti.


Otišlo se na odmor bez golova, da bi nakon samo šest minuta igre u nastavku  Džejdon Sančo imao sjajnu priliku da donese prednost "milionerima".
RepublikaFoto: Tanjug/AP
Duel Matsa Humelsa i Marka Grujića

Tukao je sa ivice peterca nakon odlične akcije domaćina, ali je lopta otišla tik pored gola rivala.


Mogla je kazna da stigne Dortmund samo pet minuta kasnije, Esvajn se našao u dobroj poziciji na drugoj strani, šutirao je, ali pored gola domaćeg sastava.
RepublikaFoto: Tanjug/AP

A onda, samo dva minuta nakon te prilike, Borusija stiže do prednosti.

Sjajna akcija, Brandt spušta loptu do Džana, ovaj sa ivice kaznenog prostora veoma efektno šutira i matira Jarštajna za 1:0.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Nastavile su da se ređaju prilike pred golom tima iz Berlina, a onda je u 83. minutu Džan tražio penal zbog navodnog igranja rukom Dedrika Bojate, nakon pregledavanja snimka VAR je doneo odluku da nema penala, dosuđen je korner za domaći sastav.



U samom finišu velika šansa za Sanča da stavi tačku na ovaj susret, izbio je sam pred gol rivala nakon sjajne akcije, ali je Jarštajn skinuo loptu sa linije.

Do kraja nije bilo promene rezultata, Marko Grujić je na terenu bio do 88. minutu u dresu Herte, dok je mladi Lazar Samardžić dobio par minuta u finišu.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading