(FOTO) Skandal: Amerikanac izvređao Srbe zbog Kataijeve žene: Ta ku*va je na tom smetlištu odgajena rasizmom!

Autor:

Sport

06.06.2020

13:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski fudbaler Aleksandar Katai dobio je otkaz u Los Anđeles Galaksiju posle ispada svoje supruge koja je na rasnoj osnovi u osetljivom momentu izvređala tamnoputo stanovništvo u toj zemlji.

RepublikaFoto: youtube.com/HOT 97
Tarik Našid

Njen postupak izazvao je brojne reakcije u Americi,p a se tako oglasio američki producent Tarik Našid koji je osuo paljbu po supruzi fudbalera, ali i po Srbiji.

Naime, američki producent je društvenih mreža izvređao Teu, kao i srpski narod. Srbiju je nazvao je "smetlištem", a uz taj komentar okačio je sliku jednog nepoznatog naselja, navodno u Srbiji.

Naravno, njemu su neki od pratilaca pokazli kako izgledaju američke ulice, i dodali da je Srbija zemlja sa najmanje rasizma u Evropi, a on se nije složio da je to isto. Tako je istakao da Srbi nemaju smeće oko sebe već u njemu žive, a suprugu srpskog fudbalera je bez pardona nazvao ku*vom.

 

Samo jedan odgovor je dovoljan Amerikancu koji je očito izgubio kompas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading