Oglasili se Recko Antić i njegov sin o "napadu" na Vuletića: Zamolio sam ga ne daje lažne izjave u novinama - Dinamo je hiljadu puta čistiji klub od Partizana!

Autor: b92.net

Sport

06.06.2020

12:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Recko Antić, trener Dinama iz Vranja, potvrdio je da je njegov sin bio među ljudima koji su verbalno napali delegaciju Partizana.

RepublikaFoto: Starsport
Dragan Recko Antić

Crno-beli su posetu jugu Srbije iskoristili da odu do Kopnene vojske gde su položili cveće na večnu vatru svim poginulim vojnicima naše zemlje.

Delegacija Partizana je potom otišla na ručak i tamo se desio pomenuti incident.

Antić je dodao kako je Dinamo iz Vranja 1.000 puta čistiji klub od Partizana.

- Dinamo ne namešta utakmice, već neka oni pogledaju u svoje dvorište. Odgovorno tvrdim da je Dinamo hiljadu puta čistiji klub od Partizana. Ako ima dokaze zašto ih nije doneo. Dinamo je jedini klub u Srbiji koji je suspendovao svog golmana zbog "nebranjenja2 protiv Partizana- rekao je Antić.

Za B92.net izjavu je dao i sin Marko Antić koji je bio sa dva drugara u restoranu.

RepublikaFoto: Starsport
Vladimir Vuletić

- Ajde pojasnim situaciju. Ima nekoliko laži (u izjavi Vladimira Vuletića), nas nije bilo petorica, nego trojica, bio sam sa dva drugara u restoranu na ručku. Tada sam prepoznao Vuletića, dobro ga znam jer u zadnje tri godine pljuje po mom ocu i našem klubu gde sam ja predsednik. Nisam želeo da se zadržim u lokalu da ne bi došlo do incidenta. Zamolio sam ga ne daje lažne izjave u novinama, da ne pljuje po društvenim mrežama, to je to- rekao je Marko Antić.

- Laž je da smo bežali za Niš i da nas je policija jurila. To je notorna laž, to možete proveriti i u policiji. On je prijavio slučaj organima reda i mi smo se sutradan odzavali i dali nadležnima izjave. Isto što i vama pričam- dodao je sin Dragana Antića i zaključio da se Vranje deli na one koji navijaju za Dinamo i Crvenu zvezdu, apropo izjave Vladimira Vuletića da je "Vranje celo crno i belo".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading