Oglasio se i Terzić nakon Kataievog napuštanja LA Galaksija: Razgovaraćemo...

Autor:

Sport

05.06.2020

19:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čelnici fudbalskog kluba Los Anđeles Galaksi odlučili su da prekinu saradnju sa srpskim krilnim napadačem Aleksandrom Kataijem.

RepublikaFoto: starsport
Zvezdan Terzić

Razlog su rasistička pisanja njegove supruge Tee Katai na društvenim mrežama povodom nemira u SAD zbog ubistva Džordža Flojda.

Ona je, naime, tamnopute ljude nazivala pogrdnim imenima, kao i "da ih treba pobiti", u jeku velike rasističke borbe koja traje u Americi.

Oglasio se i Zvezdan Terzić o mogućnosti da Aleksandar Katai dođe u Crvenu zvezdu, nakon što je otpušten iz Los Anđeles Galaksija.

- Iskreno mi je žao što je zbog jednog nepromišljenog gesta na društvenim mrežama Aleksandar Katai ostao bez ugovora u LA Galaksiju, jer sam siguran da je on izvanredan čovek koji nije niti rasista niti bilo šta drugo negativno što bi moglo da mu se stavi na teret - izjavio je Terzić. 

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Aleksandar Katai sa saigračima LA Galaksija

- Katai je izvanredan igrač koji uvek ima otvorena vrata u Crvenoj zvezdi. Danas sam na tu temu razgovarao sa Dejanom Stankovićem i Mitrom Mrkelom, i sva trojica smo se složili u jednom - on je igrač koji je na vanserijski način, golovima, asistencijama, driblinzima i uopšte igrama obeležio jedan period u našem klubu. Katai je profil igrača koji će uvek biti potreban Crvenoj zvezdi. Sada treba da vidimo da li će se i njegove želje i ambicije poklopiti sa našim. Razgovaraćemo, to je sigurno - zaključio je on. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading